vineri, mai 10

Îmblânzitorul de....animale

  Multe dintre femeile din ziua de azi, au ca sport extrem - dresajul - vreunui specimen mai sălbatic de bărbat.
Nu ar fi mare lucru ce încearcă ele, daca scopul de multe ori nu ar fi total gresit.
  De exemplu, la fel cum se întâmpla oamenilor cu animalele, care uneori sunt dresate pentru a putea conviețui impreuna, mi se pare cât de cât acceptabil un astfel de dresaj. Adică sa nu latre noaptea, sa mănânce doar din vasul lui, sa nu isi facă nevoia in casa, chestii de bun simt, intelegi.
  Daca ar fi pentru asta as spune "-Da domne' sunt de acord, sa înceapă antrenamentul"
  Problema este insa cu totul si cu totul alta: femeile nu stiu să facă decât dresaj pentru circ.
Chestii care implica supunere publica; să vadă publicul cine este Sefu' aici.
  Dupa ce te dresează ca sa nu-ți faci nevoia in casa, ca sa nu latri noaptea sau sa mananci doar din vasul tau, trec la un alt tip de antrenament. Urmează sa te antreneze pentru circul ei privat pe care o sa il faca cu tine de câte ori are ea ocazia. Te învată să faci giumbușlucuri de tot felul, sa stai culcat, sa stai in doua labe cand este nevoie, cand iti spune să sări tu să sărit cat mai sus, sa latri cand iti zice ea si la cine iti zice ea....ce sa mai, devii o marioneta in mâinile lui Geppetto...doar ca in poveste asta Geppetto-i femeie iar tu nu esti Pinochio. Esti un lache.
  Pentru ca accepti sa te dreseaze este okey, dar sa te scoată in parc sau in oraș să le arate prietenilor ei/vostri ce te-a învățat ea sa faci este de tot rahatul.

  Așa ca eu pana una alta prefer sa fac nevoie unde vreau, sa mănânc cand vreau si sa latru la cine vreau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu