luni, noiembrie 19

Matusa ta este...

   Eram la o masa vara trecuta cu un grup de persoane si din lipsa de ocupatie si prea mult timp liber am inceput sa ....adica lasa, cititi mai jos ca eu nu stiu sa va explic prea bine cum am ajuns la vorbele astea.
Acest post este un pamflet si va rog sa il tratati ca atare!


Matușa ta este așa de mare încât dacă ar rămâne gravida si ar rupe apa in curtea casei tale ți-ar putrezi parchetul si lemnul pana la mansarda.

Matușa ta este atât de mare încât atunci cine s-a forțat in ușa de la dormitor a rupt încuirtoarea de la dulap pentru ca nu a putut sa se oprească la timp

Mătușa ta este atâta de mare încât dacă atunci cind vine in viteza sa oprească mașina de spălat, datoita fortei G care ii impiedeca oprirea iși da seama ca ești pe wc după ce deja se apucase sa bage a doua mașina de rufe.

Matușa ta este atât de mare încât dacă vine grăbita sa își facă treaba mare si cum este un pic distrata s-ar
putea sa își dea seama ca s-a asezat pe tine deabia când o sa bage mâna sa se stearga la c*r.

Marușa ta este atât de mare încât arunci când o sa nasca doctorul in loc sa ii spună "impinge" o sa ii strige "trage"

Matușa ta e atât de mare încât este atâta de simplu sa ii spui cât de mare este....dat asta doar daca vrei sa mori.

Matușa ta este atâta de mare încât atunci cind s-a asezat in hamacul tau si l-a crapat pe tot in loc sa ii spui ce s-a auzit i-ai spus ca doar i s-au crapat puțin pantaloni in cur.

"Puțin" pentru ea poate sa fie 50 de cm deoarece fundul ei este de o mărime egala cu X. Unde X este egal sau mai mare cu + infinit.

Da stiu, am exagerat putin.
O zi buna!


Dl. Banal

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu