joi, noiembrie 22

Din categoria: Confundam metrou' cu BeautyCenter

  În primul rand... multumiri autorului acestui blog pentru permisiunea si inconstienta faptului ca mi-a dat voie sa postez...

Sa-i dam drumul... (nu uitati ca este doar pentru a face un pic haz de necaz, si nu generalizez, doar cine se simte)

              Confundam metroul, trenul sau eventual autobuzul cu un salon de frumusete.. (si vreau sa fiu impartial, dar de data asta a sosit randul fete-lor) Da!!! chiar o face-ti, adica ce crezi tu ca inseamna sa te aranjezi un pic inainte de a ajunge la munca?
             Eu sunt de acord ca ai iesit din casa in tromba ca nu ti-a ajuns destul 2 ore in baie pana te-ai dusat, spalat pe dinti, uscat la par, si sa nu uitam de bodymilk-urile de fel si fel de culori (nici odata n-am sa inteleg faptul cu body milcu'... adica ziceti ca va hidrateaza pielea, si ca se da dupa ce ati facut dus. bun atunci ce tip de dus ai facut?? Te-ai dusat cu praful din punga la aspirator?). Cu toate astea nici n-ai luat micul dejun pentru ca n-ai avut timp, logic.
           Punctul in care vreau sa adancesc atentia este urmatorul... din momentul ce stati jos, cautati frumos in geata fermecata (as pune pariu ca geanta unei fete este o gaura neagra in Spatiu-Timp) si incepeti sa scoateti obiectul principal al unei fete... OGLINDA. va uitati in ea cu o grija foarte rapida si ce ziceti dupa ce ati stat 2 ore in baie?? "arat ca draq"... nemultumite cu aspectul mult prea nengrijit incepeti a scoate din geanta(star gate) voastra fermecata obiectu "namber oan": PENSETA. si incepeti secerisu' de parca toata noaptea 5 pisici au jucat hora pe fata ta. Trageti din sprancene pana... exact.. pana nu mai aveti srancene.. si ce faceti... scoateti al treilea obiect: CREIONUL DE OCHII/SPRANCENE si incepeti cu spancenele (arati mult prea ridicola fara sprancene momentan) si le faceti, stiti voi, stil Cleopatra, (de parca la urmatoarea statie, ar urca Cezar si te-ar cere in casatorie.) treceti la ochii, sa nu uitam ca ochii au nevoie si de abundent rimmel, si cum sa nu genele sa fie cat mai incovoiate...

Bun .. cred ca am prins toti idea.. dupa ce ati terminat ritualul matinal din transportul public, realizati faptul ca ati trecut statia unde trebuia... ("nu conteaza, ma-ntorc si mai am 3 statii in care-mi pot aranja  PARUL")

have a nice day. 


by ///made///of///steel///

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu