luni, septembrie 30

Mesaj pentru o generație lipsită

   Cum poți sa te distrezi filmându-te în timp ce batjocorești un om bătrân și amărât de vreme și să te mai consideri la rândul tău persoană? 


  Cum poți să râzi tu de el, tu care nu ai nici o realizare? Care nu ai un loc de muncă stabil, nu ai o familie și copii pe care sa ii crești marii apoi să îi vezi cum pleacă de acasă și nu se mai întorc?

   Tu care esti o parie pentru părinții tăi și care ingroși rândurile de românii lipsiți de educație. Care înjuri pietonii când esti la volan și șoferii când esti pe jos. 

   Cum ai ajuns aici dragă Românie? Tu care aveai copii de îți dateau cu "săru'mâna"? Tu care aveai copii de îți cântau imnul in fiece dimineața? Care spuneau în cor "Bună Dimineața Tovarășa Învățătoare". Tu care aveai ore de edicație civică și dirigenție?

   Acum ai ajuns să fii nu numai injurată  ziua în amiaza mare, ci să mai fii și filmată și urcată pe site-uri de internet, unde inculții dau like-uri ca pentru o așa mare bravură.

   Cum am ajuns să ne lăudăm în gura mare cu nesimțirea? Unde sunt părinții de altădată care știut să inpună un respect? Unde sunt cei 7 anii de acasă? 

   Ne văitam de țiganii dar or să ajungem înjurați de copii copiilor noștri ca și cum am fi animale la Zoo.  "Haide, care mai vrea poze cu maimuța asta bătrână?"

   Păcat de tinerețea voastră și de părinții și profesorii care nu v-au invățat nimic despre respect sau despre a fi om. Păcat ca aveți acces la o grămadă se lucruri dar folosiți Internetul doar pentru porno, Facebook și jocuri pe calculator și visați la grămezii de euro și iphone plătite de părinții voștri, dar nu vă dați seama că lipsa voastră de respect si educație se va transmite copiilor voștri si generațiilor următoare ca un blestem menit să vă intristeze bătrânețile. 

  Lăsați-vă de iubit câinii vagabonzi de promovat curve si oamneii de doi bani, gandiți-va un pic mai in serios la ce lăsăm urmă, la ce standarde morale am coborât ștafeta și apoi votați daca chiar credeți că Românii au talent. 

P.S. Românii totuși mai au talent, dar cu mici excepții. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu