vineri, ianuarie 18

Traieste!

   Incep sa... incep... saaa....


...încep sa'mbatrânesc!!! Gata am ziso'...
  Toata viaţa am făcut haz pe seama celorlalti, zicandule: "bosorogule, ai cam vestejito"... sau "tatae, te ajut sa bagi si celalalt picior in cosciug?"... nu-i vorba cas' batran, nu, dar vad ca viata trece, si sincer trece repede.   Nu a venit bine anul nou, ca gata faci planuri pentru vara, ce plaja, ce oras vei vizita... si parca as vrea sa raman un pic unde sunt... la ani care-i am acum....si sa inchid ochii si sa zic: Stop!!! ................ Nu?! Nu...... tot merge-n continuare viata, nu-i asa?? Zboara de parca ar vrea sa ajunga cat mai repede acolo unde vrea ea s-ajunga. Anii sunt mai rapizi, efimeri si fara sens ca niciodata... nu crezi? Ia spune, repede fara a cauta pe google... in ce an a fost tsunami din Thailanda? Nici nu mai stii....De ce? Pentru ca trece atat de repede ca nici nu mai ai timp sa scrii in agenda ce-ai facut ieri, defapt pentru ce sa mai scrii, oare vei avea nevoie sa vezi la anu' ce-ai facut anul asta?
  Treaba e un pic preocupanta, deoarece am uitat cum sa traim... Traim cautand "ceva". Oare ce este acel ceva? Eu as numi-o FERICIREA! Hai acum sa scoatem paradoxa la suprafata... Alergam toata viata ca niste cretini (ma includ primul, in frunte) dupa fericire, ne rupem rinichii sa facem bani, ca iauzi... cica banu-i fericirea!! Cand avem banu' ,dăm cu el in lung si-n lat pana nu-l mai avem... Oare aia e fericirea.
  Nu dragii mei... Pentru mine Fericirea este:

- cand ajungi acasa, sa ai pe cineva care te iubeste si te asteapta la masa.
- cand ai o problema, sa ai un frate sau o sora la care poti cere un sfat.
- sa imparti cu prietenii tai bucurii si necazuri, ca si alea-s bune.Mai inveti din greseli..
- sa faci un ban cinstit si sa stii ca ai incheiat ziua cu bine si nu ai avut nici un necaz...
- parintii tai sa se mandreasca altora de fiul/fica pe care au avut ocazia sa-l creasca.

  Sunt lucruri ... "Banale" ar zice altu' dar pentru mine inseamna fericire... Maine cand te vei trezi, gandeste-te mai bine la ce este pentru tine fericirea si traieste din plin. Respecta-ti parinti, persoanele care' s alaturi de tine in fiecare zi, dar nu in ultimul rand respecta-ti, pastreaza-ti si uimeste-ti prietenii..


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu