marți, octombrie 4

Ultima pițipoanca de la țară

  Se știe foarte bine ca majoritatea pițipoancelor originale sunt de la oraș, dar ieri mi-am dat seama ca mai sunt si exceptii.      

  Ultima pitipoanca de la țara visează in fiecare zi cu clipa in care o sa se poată muta la oraș. Nu de alta dar acolo exista o clima propice pentru ea, este plin de Moluri si țoale, iar visele ei se pot împlini pe deplin. Într-un sat aceasta se poate sufoca din cauza ca este singura din specia ei. Dupa cum bine se stie pițipoancele traiesc in stol si nu singure si izolate.
  



   Visele Ultimei pitipoancele de la țara este: un loc de munca la oraș, într-o Multinaționala dacă se poate, o renumerare frumusica care sa ii permită cele 5-6 vacante pe an pe care si le dorește in mod normal o pitipoanca care se respecta, un apartame unde sa locuiasca cu o colega (piți sau nu, nu are prea mare importantă, doar sa nu stea prea mult la baie) într-o zona șic unde sa nu se poate dezvolta prea bine  cocalarul de coltul blocului o specie de altfel intalnita in zonele de răspândire a pițipoancei si pe care aceasta îl cunoaște prea bine din anii anteriori cind încă nu avea nivel.

  Ultima pitipoanca de la țara are zilele numarate, ea este constienta de pericol asa ca încearcă prin orice mijloc sa se ridice cat mai sus (Pentru ca imi place(a) GuesWho?)  ca sa poată fi văzută si admirata. 
  

   In cazul in care va întâlniri cu una, purtati-vă normal, fără miscari bruște, șoșoteli sau priviri belicoase.Se cunoaște a fi destul de agresiva. Este spre avantajul dumneavoastră dacă sunteți insotit.. 


  Sa speram ca situația se poate remedia si Ultima pițipoanca de la țară își poate lua in cele din urma zborul fără ca plecarea ei sa aibă un efect dezastruos asupra ecosistemul din care făcea parte.

Noi ii uram Succes!!!


Actualizare: Ultima pitipoanca de la tara s-a mutat la Madrid de ceva ani si ii merge foarte bine. Succes si celorlalte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu