miercuri, octombrie 19

Un cersetor si jumatate


  Astăzi asteptam la semafor cand, ca la orice semafor, apare cersetorul de tura. Era unu normal, nebarbierit, prost îmbrăcat, cu tipicul schiopatat la piciorul drept (rana pe care a dobandito, din spusele lui, pe reduta de la Plevna) si nelipsita șapca roasa pe la toate colturile si pe care o poarta cu mândrie (cică ar fi un cadou de la o persoana importantă, probabil si asta dobandita pe la cine stie ce reduta. Actualizare: Uitate cu atentie la fotografie, sigur o sa vezi cui ii lipseste sapca).
  Deci toate bune pina aici, omul a început sa își facă numărul: mana la gura - mana la geam, mana la gura - mana la geam si gestul se repeta in funcție de valoare automobilului (in euro la cursul BCR). De exemplu la un BMW 320 roșu i-a făcut de vreo 5 ori iar la un tipul cu un Citroën Xantia care era in fata mea doar o data.Din greșeală cred. 
  Totuși scopul cu care scriu aceste rânduri este sa îmi exprim indignarea fata de UCP (Uniunea Cersetorilor Profesioniști) si totodata sa cer respectarea tuturor participantilor la trafic in egala măsura. Cersetorul in cauza a trecut pe langa mine fără ca măcar sa ducă mana la gura si atât....nici nu s-a uitat la mine.
   Sunt INDIGNAT!!!FOARTE!!!! 
  Eu credeam ca exista chimica între cersetorul de semafor si soferulzilniczambitorsizilnicfaramaruntinbuzunare, iar astăzi m-am simțit trădat. RUSINE! Domnule Cersetor. 


P.S. Oricum între noi fie vorba, nu aveam de gand sa ii dau nimic, dar asa din politete măcar, putea sa ceara si el, nu?!

Un comentariu:

  1. Anonim19.10.11

    visez sa traim intr-o lume unde nu o sa mai cerseasca nimeni....

    RăspundețiȘtergere