vineri, decembrie 13

Plan tip

    Noi bărbați suntem simpli. Atât de simpli incat daca facem un lucru bun, atunci începem sa il facem mereu in același fel.  Adică un plan unde punctul 1, punctul 2, puntul 3, și așa până la punctul G se repetă, indiferent de persoană, situție sau suprafață.


De exemplu (și ca exemplu vom folosi femeia) cum gândește bărbatul când vede o femeie nouă ca si potențial partener la orizont. 

Plan tip de agățat:

1. Faci pe interesantul și după ce te asiguri că i-ai reținut numele bine (si numai atunci) ii dai un friend request pe Facebook. 
2. Incepi să vorbești cu ea din ce in ce mai mult până când iti dai seama că afară se face ziuă.
3. Incepeți să faceți schimb de melodii. Mai ales de la Smiley și/sau Pablo Alborán.
4. Începi să ii spui Noapte Bună. La început pe Facebook, apoi pe whatsapp, apoi pe telefon. După care o suni să ii spui și Bună Dimineața.
5. O inviți la o cafea...din întâmplare. Adică să nu pară premeditat. Ceva de genul "Eram prin zonă...(exact) la cafeneaua de lângă blocul tău și am zis să..."
6. Apoi (ușor), o inviți cu prietenii tăi în parc, la film, in Cișmigiu pe patine...la o clătită. Să rămână peste noapte.
7. De aici încolo incepi deja să ii umbli la butoane. Mergeți la mare împreună, de Revelion, de Paște. La Bâlci. 
8. Deja după faza cu bâlciul deveniți intimi. Iar aici, urmezi același plan bine structurat, pe care l-ai mai folosit o singură dată și a dat roade. A,B,C,D - G și esti in

   Acum pot apărea problemele. Fie planul nu era chiar asa de bun pe cât credeai, dar tu nu vrei să renunți la el, pentru că nu iti place să incepi a cunoaste o persoană de la zero; de fiecare dată. Fie ți se rupe filmul pur și simplu și nu îți dai seama unde ai greșit....decât la prima aniversare de 1 an de când a) te-ai despărțit de ea. b) te-ai căsătorit cu ea și aveți acum aveți o fetiță drăgălașă în vârstă de 3 luni. Aproximativ!
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu