duminică, decembrie 22

(nu) Ne plac femeile...răcite

   Ce poate să fie mai drăguțe pentru un băiat decât momentul ăla când prietena lui este răcită (puțin). Cand are febră și o săruți pe frunte pentru că ai auzit tu la o babă că așa îți dai seama cel mai ușor că are febră. Când ii faci ceai și i-l aduci la pat. Te duci și ii faci cumpărăturile, ii speli vasele, strângi serețelele ei folosite întinse prin tot patul. 


    Știu că iti place să ii faci frectie cu spirt deși ea zice că-i treabă de babe. Iti place să ii dai jos ciorăpei ei colorați și să ii masezi picioarele. Sa ii spui că vrei să o săruți pe năsuc. Să ii atingi buzele crăpate și fierbinți. 

   Adori să ii faci patul când o vezi așa neajutorată și să o invelești până la gât. Să vă uitați împreună la Serendipity și să ii urmărești respirația greoaie. Să o întreb la fiecare 10 minute cum se mai simte. Iti place când o vezi cum soarbe ceaiul din cana ei roz cu maimițe și flori, cum te prinde că o urmărești și te întreabă, încercând să nu râdă: "Ce e ma?" Si tu să ii spui cu gura până la urechi "Nimic. Mă bucur doar că esti aici" de parca mâine ar trebui sa plece. 

   Și pentru câteva zile să fii cel mai sensibil și mai atent boyfriend ever. 

    Ei bine, partea asta ne place dar pentru două-trei zile. Pentru că pe urmă începe să tușească, se simte rău, o doare in gât si devine irascibilă, se enervează când o intrebi pentru a N'a oară "Cum te mai simți". Servețelele încep să fie pline de muci iar ea se enervează pentru că devii asifixiant de grijuliu. 

   Deja iti dorești să o duci la Urgență o dată să scape de ea. Ori ea sa scape de răceală. Iar momentul care mie imi pune mie capac este atunci când începe să traga flegme în baie. "Hhhhhhhh, ahhhhh, ahhhhhhh, hhhhhh....ptiu!" Atunci nu imi mai place să fii bolnavă deloc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu