duminică, august 25

50 (și două) umbre of Ion.

  M-am sacrificat si am citit Fifty Shades of Grey. (În 4 zile).  Am citit un reportaj in FHM (da, eu citesc FHM. De fapt le colectionez.) unde doamnișoara respectivă zicea ceva de genul "Bărbați ar face bine să citească 50 Shades of Grey". Așa zicea domnișoara. Sau doamna. Așa ca am zis hai ma sa o citesc sa vedem poate chiar am ceva de învățat. Ceva ce le plac femeilor, am presupus. Poate o să îmi folosească până la urma in vre-o relație viitoare, zic.

  Bun, deci hai sa vă spun pe scurt despre ce-i vorba. A, și ca sa fie mai funny, o sa o fac in stilul meu; românesc.
  
  Totul începe cu ea, o fată simplă de la țară (probabil din Moldova. Moldova noastră zic) în ultimul an de facultate, departe de casă, probabil tocmai în Capitală; Ana - de la Anastasia nu de la Vama Veche.

 El tânăr, bogat si bogat încă odată. Probabil fiul unui politician de pe la noi (Probabil Prigoană Junior, sau Ion Țiriac Junior. Mai bine Ion). El este genul de om care crede că poate avea orice își dorește, oricând, oricum, oriunde. Da, oriunde. O să vedeți mai târziu de ce zic asta.

  Se întălnesc; ea nesigură și virgină (ta-ta-ra-ram). El șiret, pervers, și imposibil de bogat (Un fel de Bond, James Bond). Se întâmplă inevitabilul. El evident obține ce își dorea, ea are parte de cate 2 orgasme (fix două) la fiecare 10 pagini, începând de pe la pagina 150 în sus.

  După fiecare partidă de sex, ea plânge. A, am uitat să vă spun, el ii impune să semneze un contract. Cu clauze si chestii. Un pic sado-maso. Bătaie inclusă. 

  Si tot restul cărți, el încearcă sa o convingă să semneze în timp ce i-o trage pe unde apucă. Ea geme, plânge, geme din nou, mai elimină din clauzele contractului, plânge din nou, plânge si geme, plânge mai mult, geme, mai merge la muncă, mai plânge iarăși, bea, plânge și tot așa. Se simte si mai nesigură, crede că pentru el este doar un obiect (și este)  iar ea vrea dragoste si numai deagoste (el îi  dă destulă, doar că in felul lui) 

   Când mai aveam 30-40 de pagini deja nu mai suportam. Sex la fiecare 2-3 paginii. Si iar sex si mai mult sex, chiar mai mult decât plânge ea....dacă fac un film din cartea asta nu are cum să nu fie porno. Totuși am citit până la sfârșit, poate el va face ceva dezvăluiri. 

   Mă gândeam ca o sa enumere măcar 2 din cele 50 de "umbre". Nimic. Cartea se termina cu o mare bătaie pe care o primește ea, evident. După care pleacă. Îl părăsește, da. Si îi inapoiază tot, mașina, laptopul si telefonul. (Până la urmă nu era chiar de la Moldova).


   După ce am terminat cartea m-am tot întreba de ce tot a zis tipa aia din FHM ca ar fi indicat sa citești cartea? Sincer sexul nu e nimic din altă lume, iar "bătaie e rupă din rai" se zice. Plus că se termina cum se termină. 

   Să înțeleg că ori este asta ce își doresc femeile, un tip violent, cu un trecut întunecat, pervers, dar putred de bogat, care să ți-o tragă non-stop și după care să plângi la fel de non-stop? Hm! Probabil. 

   Probabil trebuie sa citesc si celelalte doua cărți ca sa înțeleg. Sau nu. Mai bine aștept filmul. O sa iasă in curând, până atunci prefer sa citesc ziarul. Nu Libertatea, ăla in nici un caz nu merge după 539 de pagini poziti Grey.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu