duminică, februarie 24

Saru'mana pentru masa

   El se ridică cu greu de la masă și se îndreaptă leneş spre canapeaua din sufragerie. Fără ca măcar sa se uite înapoi la ea, spune:
-Mai avem in afara de astea?
-Sunt bune rau!
  -Mamă nu mai pot! Mă doare burta la cât am mâncat! Sunt full!!!
Ea însă se uita la el ameninţător si pe un ton indiferent dar enervat îi zice:
 - Bine dragă nu zici nimic?Ți-a plăcut mâncarea nu ti-a placut?

 Concluzia: Dăăăh! Adică, în timp ce bietul om, cu o mână îşi tine burta să nu îi cadă iar cu cealaltă se caută între dinţi după ultima firmitura încă neterminata de mestecat....unde pe o farfurie și-a aruncat random câteva din ultimele prăjiturile ramase....ei bine, cu toată ocupația asta si-a făcut totusi timp să îţi spună si ţie doua vorbe, începând proporţia cu delicatul Mamă....

  Si totusi, cu tot efortul lui de a te mulţumi, si pe deasupra apetitului sau de nestavilit, tu vii si îl mai întrebi dacă i-a plăcut? Da ce trebuia sa facă ca să fie mai evident, să sune la 112 cand termina masa ca nu se mai poate ridica? Sa invite vr-un prieten? Sa ii multumeasca lui Dumnezeu pentru cat de minuata esti si cat de norocos este el? Ce? 

 Si pe urma spuneţi că noi suntem "insensibili si neatenti" si nu captam indirecta, când "semnele" erau asa de simple si evidente?! Doah! Femei!


Viceversa 



  Ea termina de dat ultimul sărut cinei romantice căruia el i-a dedicat nu o întreaga dupăamiaza cum crezi tu, ci câteva săptămâni serioase (două....sprezece. douăsprezece mai exact) se sterge drăgălaș la gură, se ridică si îi aplica două pupicuri zemoase si o palmă pe fund, îl priveşte în ochii si îi spune:

"-Iubitule a fost o cină grozavă. Meriți un cadou pentru asta. Aşteaptă-mă în dormitor, o să termini tu de curatat aici mâine."


Daca eu am facut cina tu ar trebui sa strangi masa. 
  El se uită ameţit în jur, vede bucătăria vraişte, chiuveta plină cu de toate, coşul de gunoi aruncat în punga de gunoi, frigiderul gol, pereţi, aragazul si mobila plină de sos, el murdărit de rujul tău roşu pe amândoi obrajii, ceara de lumanari prin toata casa si cu toate astea, o grămadă de mâncare care a rămasă. Mijește ochii, se uită pervers la ea și-și zice ca pentru el: 
   "-Pe dracu! atâta muncă și ei îi arde de sex....nici măcar nu i-a plăcut ca uite câtă mâncare a rămas. Deabia dacă s-a atins de felul 1 iar felul doi nici nu mai vorbim. Noroc cu vinul că a fost cumpărat că dacă îl storceam eu nici ăla nu-i plăcea."

Concluzia? Ce concluzie? Pai n-a fost clar când a zis ca ea după 9 PM ea nu se ghiftuiește de carbogidrați?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu