sâmbătă, februarie 23

Cum arată România...iarna

Studiu de caz. Variante.

  1.Dacă stratul de zăpadă este destul de mare încât sa acopere toate mizeriile,atunci România arată bine de tot.
  2.Dacă stratul de zăpadă este un pic peste mediu, atunci România încă arată binișor cu toate ca traficul continua sa fie de tot căcatul.
  3.Dacă stratul de zăpadă este mai jos de mediu, atunci România arată mizerabila, zăpadă devine murdară si neagră, bălțile apar peste tot, peisajul este destul de ostil.
  4.Dacă zăpadă este mică, ei bine fraților atunci România este jegoasă, plină de boscheți, gunoaie si mizerii. Noroaie si un peisaj dezolant la tot pasul. Te uiti si îți piere cheful sa te culci cu nevasta.
  5.Când zăpadă se topeşte de tot, ei bine ticule atunci....este timpul sa pleci în vacanța pentru măcar o săptămâna pîna se mai intăresc noroaiele si se face un pic de curățenia. Un pic doar ca nu carecumva când te intorci sa ai impresia ca eşti în alta tara. Autoritățile au grija sa îți recunosti tara încă de la vama. Le mulțumim.

  România este ca o femeie, este frumoasă doar când are tone de machiajuri, farduri si tot felul de complemente. Apoi din ce în ce arată ca o femeie plânsa când se duce dracu toate fardurile si îți dai seama ca de fapt, nu-i chiar așa de draguță iar pe deasupra mai are si mustața, este neepilata si parul a fost vopsit cu o vopsea de proastă calitate iar acum începe sa se ducă. Apoi arată ca o femeie poluată....are potențial dar este prea șterpită ca sa mai poată face ceva cu ele.Așa dar,bucurați-vă de Iarna, doar atunci România este altfel.

Ce-ti doresc eu tie, duce Romanie...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu