duminică, martie 25

Concuzie de barbat...

   O dicusutie intre barbati, de obicei, porneste, se dezvolta si se termina in jurul citorva subiecte, astfel:
   Subiectul nr. 1: Mașinii
   Subiectul nr. 2: FMI (nu FMI-ul ala care da bani ci alea de au sani si de la care noua ne plac ochii. Si mâncarea. Si rufele spalate, aranjate, parfumate si ....sigur ati inteles ideea.)

  Mai exista si subiectul nr.3: mancare si bautura. Dar am vorbit despre asta in alt post (vezi bere pentru FMI aici)
   
   Dupa multe teorii despre cea mai buna masina, calificata in functie de dizain, cai putere, marca, interior din piele sau nu, nota finala se pune in funcție de atractia pe care masina o are fata de sexul feminin. Nota maxima este - de fapt este greșit spun nota pentru ca nu, nu este o nota este un calificativ. Calificativul maxim este "aspirator de femei, frate!"Asta este masina ideala. Ca vorba aia, la noi nu se ia masina in functie de consum (pai consuma putin = are cai putini = aia e biciceta) sau de siguranta (are 8 airbaguri da nu ti-ar su***o nimenii in ea = cacat de masina) sau de cit de usor se parcheaza (sau da, in cazul parcari sa fie cit mai mare si mai grea sa nu ti-o poate ridica politia) in functie de inovatii sau mai stiu eu ce echipament. Cacat! Pai vorba cintecului: "p**a are un alt gust într-un bmw!" si este o afirmație nu mai este întrebare ca pe vremuri. E clar, are!

  Asa ca la un moment dat discuția ajunge inevitabil la punctul culminant:
  "-Altfel se uita femeile la tine cind esti cu un șeptar sau cu un chiusapte" se aude concluzia puternica (si adevarata totodata) a unui amic.
 "-Da ce ma in Logan nu se urcă?" zice altul care nu i-a fost clar calificativul de "bicicleta" pus Daciei.
 "-Bă...se uita..." raspune primul
   Face o pauza si fiecare eram pregatiti sa il intrebam "cum dracu? Doar ce'am spus ca gustul nu-i acelasi" Nu a mai fost nevoie. Ne-a lanurit imediat omul. Si partea buna este ca avea si mai mare dreptat. Zice:
  "-Ba da ma se uita.......(pauza) când ploua (punct)
   Punct definitiv ca ne-a distrus concluzia. 

  Așa ca dacă s-a terminat ninsoarea si au inceput ploile, iar taicatu´ încă mai are o dacie in garaj (inainte dute si vezi ca am auzit ca este la mare căutare pentru hotii de mașinii) atunci asta este momentul tau prietene.
  Pindește-o la ieșirea din liceu (școala generală, mă rog, cine sunt eu sa te judec) in stația de autobuz, la pâine sau la lapte, unde stii tu, acum e momentul tau. Dacă aspiratalor de femei n-ai, măcar ai acoperiș, totuși, vezi, nu-i chiar "bicicleta".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu