marți, martie 20

Avem! Avem!

  Plecam weekend-ul trecut pe la niste amici in vizita la vreo 250 km departe de casa. Pe drum, pentru a "scădea consumul" ne hotărât sa oprim la un peco sa umflam un pic rotile. Mai mergem ce mai mergem, odată ajungi acolo, șoferul decide ca ar fi bine sa si spălam in pic mașina. Bun, si dac tot am ajuns acolo, hai sa o si aspire un pic. Si tot așa bizbituri din astea mici.
  La un momendat iritat de situație,si de prețul care l-a luat ăla pentru spalatul, aspiratul, siliconatul si așa mai departe, ii spun soferului:
  -Bine mă tu cu spălătorie acasa, tu cu vulcanizare acasa, tu cu magazin de piese auto acasa si noi cheltuim banii aiurea pe mofturi pe aici?
  Zice:
  -Bă, vezi sa nu afle mama ca ea dacă ar fi la Arad si ar face pana, s-ar da jos din mașina, s-ar uita așa la ea după care ar zice "Hai urca repede ca ne mai tine pina la Giurgiu" 


  Date de interes: Arad - Giurgiu aproxinativ 600 km. Spălătorie lu' varumio la intrare in oraș pe partea stânga,prețul 15lei. Pentu orice alta combinatie întrebăți de Andrei si George. Se rezolva! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu