luni, aprilie 21

Bună dimineața! Prințesa

  Te trezesti dimineața si te uiți cu coada ochiului. Este acolo, lângă tine. Cu obraji palizi in lumina zgârcită a dimineții care se furișează lenesa printre persiene si se sprijinește in fereastra holbanduse la frumusețea ei. Te simți norocos. Te ridici intr-o mână ca sa o vezi mai bine. Nu știi ce ai sa te faci daca intr-o zi  ea nu o sa mai fie acolo. Nici nu vrei sa te gandești. Nu are rost. Ea este inca aici.

 Continui sa îți plimbi bland privirea pe corpul ei oprindu-te câte puțin in locurile tale preferate. Îți plac buzele ei ca albia unui râu secat in cel mai secetos an din viața ta. Îți vine sa te repezi ca un animal salbatic sa i le sfâșii sa te infrupți din ele poate așa o sa te saturi odată de gustul ei.  Si fiecare centimetri din ea îți provoacă o poftă sățioasă de carnea ei, de mirosul acela atat de specific ei care ramane mereu impregnat atat de adanc in mintea ta, in tricoul tău albastru deschis. În tine.

 Se miscă brusc si se întoarce
spre tine. Cu fata senină îți umple viața de vise cu ea. Evident toate's frumoase deși te sperie prea mult binele care ți se întâmplă. Ridici mâna si ii atingi obrazul. Este rece, un rece care îți risipeste gandurile si te întoarce acolo lângă ea. O atingi încet, cu frică si urci cu mâna pe tâmpla ei până când brusc te intâlnești cu ochii ei mari care se holbează adormiți fix pe chipul tău.

  Si zâmbești de plăcerea pe care ți-o provoacă acei doi ochii. Zâmbești pentru ca este vie, pentru că...pentru că poți să o strângi in brațe sa stai cu capul pe pieptul ei și să ii auzi inima cum bate si te umple de fericire cu fiecare bătaie. Bum-Bum, Bum-Bum. Coborii in graba cu mana pe pielea ei fină si o apuci de bărbie. Ea se uită serioasă la tine si-ți zice scurt:
"-De ce zâmbești așa..."

  Ai atâtea raspunsuri. Ai atâtea pentru care sa-i mulțumesti dar rămâi tăcut. Blocat de sclipirea ochilor ei, de respirația intretăiată care ii umflă pieptul la fiecare secunda. Ce să ii spui când sunt atât de multe lucruri de spus? Când ea insăși este zâmbetul tău de dimineață , râsul tâmpit ce îți umple toata ziua, chipul; si bucuria cu care adormi când ea îți spune "somn ușor :*" 

  Ai vrea să nu-i spui nimic dar ochii ei așteaptă insistent un răspuns. Te ridici si o săruți pe frunte, ii mângâi părul si te scufunzi in grumazul ei, acolo la incheietura gâtului unde miroase atât bine a "ea". O tragi spre tine si o muști încet de ureche in timp ce ea te strânge in brațe. Ai vrea sa mori in momentul ăla, nu ai nimic de pierdut. De câștigat. Te apropii de urechea ei hotărât sa ii răspunzi la întrebare, tragi aer ii piept si ii spui:
"-Bună Dimineața Prințesa! Zambesc pentru ca esti aici."

  Te tragi înapoi si vezi cum i se colorează fata cu cel mai sexy si provocator curcubeu al buzelor ei. Simți o poftă nebună sa o guști si te repezi ca o distorsiune de incordare de arc direct spre ea. O prinzi iute de mijloc, îți pui buzele peste ale ei si muști cu poftă de buza de jos in timp ce ea emite un "mmmm!" mofturos si adormit. Își pune mana in parul tau si te ciufulește copilărește in timp ce se rostogolește peste tine ca o avalansă. Acum te gandești si tu ca pentru tine "Doamne, cum să nu-i zâmbesti!" închizi ochii si te pierzi in lumea ei. In lumea voastră. 

2 comentarii:

  1. Louloushe22.7.14

    Nu stiu daca iti si place sa citesti, dar presupunand ca da , si avand in vedere cam cum scrii, iti recomand sa citesti Orhan Pamuk, Muzeul Inocentei.

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place si o sa o caut. te anunt daca imi place. ms

    RăspundețiȘtergere