marți, aprilie 15

Catelul, fata si bancul despre consum.

  Știți bancul cu cățelul ala care se consuma in el? Ei bine și eu sunt tot cam la fel. Mă consum înainte, in timp ce și după ce...ceva. (vezi bancul mai jos)


  Adică dacă imi place o fată...eu mă consum in toate stadiile. Ma consum înainte pentru ca nu stiu daca ea ma place, ca nu stiu un răspuns sigur. Mi-ar place ca dragostea asta sa fie matematică, stii? Sa poți extrage "necunoscuta" de acolo din capul locului (sau direct din capul ei). Sau fizică, să aplicam o formulă si gata. Nu că as fi bun eu la fizica sau mate, dar macar aș suna un prieten care ar sti un prieten care a avea el pe cineva sa ne rezolve ecuatia pana la urma. Sau aș descărcări vre-o aplicații ceva din apple store ca ar fi mai simplu.

   Nu as mai pierde timpul cu planuri de abordare, de rezervă, de rezerva la planul de rezervă, de recuperare dupa  abordarea ratata etc. Adică trebuie să pleci din capul locului si cu un plan pe variantele a-b-c, c-d-e. Sa ai si premisa asta in cap "dacă nu-mi iese". Nu este prea optimist din părea mea? Nu, dar măcar iti oferă o saltea unde să cazi. O plasa de siguranta, stii ce zic.

   Apoi cand esti gata de atac...te consumi iarasi; pai cum să începi, ce sa ii spui, cum ocolesti imprevizinilul care cu siguranță o sa fie acolo sa te aștepta. Da, si pentru asta as dori o formula matematică, vă rog. Adica ceva simplu, cu un rezultat complex detaliat al situatiei generale. Gen, cum, cand, unde si de ce, la ce ora se si cu ce consecințe ai sanse maxime de succes...si cand nu prea. 

   Apoi in timp ce ii spui ceea ce simți tu - nu stiu vo, eu am asa o frica sa termin din vorbit, as vorbi numai eu - ca si cum ar trebui sa caut scuze sau ceva si sa explic fiecare clipire a ei ca fiind un motiv de a spune "NU!". Si te consumi normal ca te consumi. Apoi vorbește ea si pentru un moment corpul tău este in sevraj...nu mai consuma nici o calorie pentru câteva clipe. 
  Apoi...vine partea cea mai nasola... 

   Daca a zis "Da!" te consumi si mai rău cu ce v-a urma. Asta daca nu cumva ea este mai stăpâ pe situație ca tine si se ocupa de tot. "Boule! ca esti un bou. Te consumi degeaba" zic. 

   No apai daca zice ca "NU!" atunci aici'ai baiul. Prima data e okey, adică apreciez faptul ca a fost sincera si nu m-a lăsat sa ma chinui degeaba vreo câteva luni de zile (cum au mai făcut altele) intr-un haotic "as vrea da nu prea" sau "as vrea ceva da nu acum".

   Ba a zis "Nu!" asta e, razi cu ea sau fugi repede la bar, numai de tine contează. Oricum imediat dupa ce ai lăsat-o acasa cu zâmbetul ei si iesi in strada te consumi. Te consuma întrebările, esti lovit de neincredere in tine, ai fi vrut un răspuns mai bun. Un rezumat cu unde ai greșit sau cu ce. Sau de ce "NU!" (de parca ai merita un de ce Da! doar pentru simplul fapt ca ai intrebat daca se poate) Ai vrea sa suni pe'o fostă...sau un prieten. Pana la urma suni un prieten si de cum răspunde la telefon "-Alo da!" tu ii spui "-Prost bă!" și incepi imediat să descarci căruța cu bălegar in mijlocul sufrageriei in timp ce el intreaba, doar pentru el evident: "-Ce ai patit ma?" Te simți mai bine, el te sfatuieste sa suni la o fostă. Ai vrea dar nu ai curaj si nici chef. Inchizi telefonul dar nu înainte de a mai arunca 20-30 de lopeți înapoi in căruță "Ba mersi că mă asculți frate!" si te culci. 

   Dar nu poți dormi asa din prima seara, te tezesti si o iei de la capăt. Te gândești ca ce bine era daca iti vedeau de treaba. Ca ai imbatranit si parca nici nu mai ai farmecul de altădată. Ai vrea iarasi sa suni o fosta. Macar pentru o partida de sex de la care să cerșești câteva grame se încredere. Dar nu o faci. Regula planurilor nu iti da voie....daca te refuză si asta? Nu ai planul de rezerva pus la punct. Si daca nu te refuza ce faci iar te bagi in ceva de unde ai ieșit pe branci? Daca sexul nu o sa fie asa cum trebuie....dacă? Si te consumi mai departe si pe tema asta...la un moment dat pari o flăcără olimpică...te consumi si te consumi si totuși nu te termini niciodată. 

   Maine o sa o iei iarasi de la cap si daca nu cu ea, atunci cu siguranta o sa apara alta. Sau fosta...si uite asa iar te consumi.

Bonus Bancul cu Catelul care se consuma in el:

  Era un catel mic intr-un cotet mare iar in fata cotetului un aviz "Atentie caine rau!" Cand stapanul cainelui a fost intrebat de ce a pus acel aviz deoarece cainele nu parea sa prezinte nici un pericol, si nicidecum nu parea a fi un catel rau, acesta a raspuns calm:
"-Ba'i rau, dar se consuma-'n el!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu