luni, aprilie 23

Gadigadigadigadi sau Cui nu ii plac copii mici?

   Ignorantii sunt oamenii aceia care iubesc copii. Copii micuți. Copii altora. Adica, in metrou, pe strada, in parc, la biserica, la cinema, oriunde vezi un copil dulce, te pui la inaltimea lui încercând sa ii atrage atenția sa il faci sa rada si sa gangureasca chestii fara noima care par cuvinte pline de inteles. Pentru tine. Pentru masa si pentru tacso.
 "- A, uite a spus caca, vai a spus caca, ia mai spune tati o data caca, hai spune ca-ca" si el, copilul in loc sa spuna, pum! face. Na! Sa te saruri. Na caca.


   Oricum ideea era ca oamenii astia nu stiu dacă ați observat dar le plac copii celorlalti, doar pentru simplul fapt ca atunci cind se plictisesc de ei ii pot abandona si merge la ei acasa acolo unde este multa liniște. Pace si liniște.
   Așa de ușor, nu trebuie sa il hranesti, sa ii suporti ifosele, plânsul in miez de noapte, sa il speli de ca*at, sa ii cumperi haine, sa tipi la el, sa tipe masa la tine si chestii din astea. 


   Eu dacă as fi in locul lor, al părinților si te-as vede așa interesat ți l-as lăsa un weekend sa vad, ai mai zice la fel când ți-o voma puradelul in All Star's...cum o fi, aaa?. O sa mai te cobori la inaltimea lui sa ii ganguresti chestii sau iti vine sa iti faci un harakiri in toată regula? Pai normal ca stiu ca iti vine sa ii tragi o mama de bătaie, dar a trecut epoca aia, acum asta mic are drepturi, te denunță dacă creatura poate vorbi la telefon si atunci ăla care o sa facă caca pe el o sa fii tu. 


   Deci cind o sa am copilul meu (vreodata) sa stiti ca nu o sa funcționeze cu bomboane il loc de fise ca si cum ar fi un joc video din ala de pe vremuri, ceva gen Do you want to continue? 9,8,7,6,5...Insert Coin. Te joci la el cit ai tu fise. NU! Vrei sa te joci cu el....pai ia-l la tine acasa, ca așa mult imi doresc sa ii spun doua chesti la mamăsa...si chiar dacă tipa la mine, de data asta motivul o sa fie cu totul altul decit faptul ca ăla mic s-a șters pe perdelele ei. Te asigur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu