luni, februarie 17

Din categoria "Barbații sunt toti..."

   Toate femeile știu ca toti barbatii sunt porci. Sau măgari. Nu-i adevarat! Mai sunt si barbati care nu sunt porci si magarii, sunt doar prosti și idioti. Da! Adica toti am fost in situatia aia cand am pus in fată frumusetea inaintea dragostei, sau banii inaintea sufletului, sau bunătate (si nu interioara) inainte iubirii. Pentru ca noi, barbatii, avem principii. Pe care...nu are rost sa le intelegi. Barbații sunt ecuatii cu rezultate sigure daca stii ce formula trebuie sa aplici. Asa ca fii atenta:


  Daca ai fost in situatia ca sa iti placa de un baiat, destul de mult incat sa vrei sa ii spui asta: nu o face. Barbatii sunt idiotii, nu o sa inteleaga asta. O sa ii bulverseze. O sa ii tampeasca pe multi, si putini sunt cei care stiu sa raspund la o astfel de declaratie. 

   Daca vrei sa te placa, inebuneste-l de cap cu indiferenta ta, fii draguță nu doar cu el, la general. Arata-te interesata sa vorbești cu toata lumea, nu-i oferii privilegii. Nu ii arata ca exista doar El. Fa-l sa lupte pentru tine. Daca vrea ceva cu adevarat, stiu din experienta proprie ca o sa faca tot ce poate ca sa iti castige atentia. Ai totusi puțina grija sa nu ii bombardezi prea tare increderea si reapectul de sine, altfel o sa se dezumfle repede. 

   Lasa-i piste ca sa vada ca daca chiar vrea, poate. Atrage-l in cursa usor, putin cate putin. Nu incerca sa il prinzi in capcanda, tu doar arunca-i  momeala. Nefericitul, o sa se prinda singur. Atinge-l cu privirea cand il simti ca se pierde, atinge-l cu un zambet cand il simți departe, atinge-l cu mana cand il simti doborat. Ridica-l, pune-l pe picioate...apoi fugi. Uitate inapoi din cand sa vezi daca vine dupa tine. Daca vine, mai slabeste pasul, joaca-te cu el, ii place asta la nebunie. Daca nu vine....

  Ei bine daca nu vine, marește pasul si fugi cat mai departe de el. Nu merita. Nu il lasa sa iti simta frica ca nu il poti avea. O sa inteleaga ca, pe tine o sa te poata avea oricand si o sa caute alta provocare. E ca si cum trofeul asta l-ar avea deja in vitrina. Nu cauta în spatele cuvintelor, e asa de simplu, tu il placi si el stie asta, deja crede ca are meciul castigat. A fost prea usor. El nu functioneaza asa. Plantează-i o provocare. Fa-l sa transpire sentimente pentru tine prin toti porii. Sa simti asta cand te priveste chair daca esti cu spatele la el. Esti femeie, poti avea orice daca stii sa te faci placuta si dorita. Trebuie doar sa ai incredere ca poti sa faci asta. Restul...e floare la ureche. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu